​Ring til os på

70 70 71 82

Se vores produkter nedenfor​

Rullebaner

​Vi kan levere rullebaner i mange forskellige afskygninger. Rullebanerne fås som standard i længden 1444 mm. Men vi kan fremstille dem med ganske få ruller, og op til knap 4000 mm. i længden. Længden afhænger af centerafstanden på rullerne. Vi kan ligeledes fremstille baner med anden center afstand mellem rullerne, samt med sidehængt motor.

Læs mere »

Kædebaner

​Vi fremstiller kædebaner i mange forskellige udformninger. Kædebanerne fremstilles som standard i 4000mm længde, med 1" ligelasket kæde og 1,1kW motor. Kædebanerne fåes også i 2500mm og 3000mm. Vi kan tilpasse kædebanernes længde ud fra de 3 standard længder, ved hjælp af forlænger stykker. Standard kædebaner Vores standard baner består af følgende: Kraftigt bukkede vanger...

Læs mere »

Drejeborde

Drejebordet er konstrueret til, at blive integreret i et transportsystem som transporterer paller fra en lokation, til en anden. Det er fremstillet af en kraftig svejst konstruktion, forsynet med en kraftig drejekrans. Rullebanen er af kraftige bukkede profiler, med specialfremstillede ruller med tandhjul, som giver en god transmission.

Læs mere »

Depalleteringsmaskine

Depalleteringsmaskinen er opbygget på en kraftig bund, med på svejset ”øer” til depalletering af varer på en palle. Maskinen består af en kædebane, der fungere som afsætter plads for varer der skal depalleteres, samt sørger den for transport af pallen ind i pallemagasinet. Kædebanen er fremstillet i en kraftig svejset konstruktion.

Læs mere »

Pallevender

Maskinen er konstrueret til, at blive integreret i et transportsystem som transporterer paller fra en lokation, til en anden. Maskinen har til funktion at vippe pallen, således at mellemlæggene kan fjernes. Pallen kan tilligemed skiftes om nødvendigt. Funktionsbeskrivelse Varen køres ind i maskinen fra transportanlægget.

Læs mere »

Elevatorer

Elevatoren er konstrueret til, at blive integreret i et transportsystem som transporterer paller fra en lokation, til en anden. Konstruktionen er opbygget af kraftigt bukkede søjler, som sammenkobles med bukkede bakker. Elevatoren består af en kraftig ramme, hvorpå rullebanen er gjort fast. 

Læs mere »

Frysetunneller

Frysetunneller fungere som opbevaring af paller i frosthuse. Frysetunnellerne er konstrueret i galvaniseret plader. Specifikationer Omgivelses temperaturer: Ca. -30°C til + 0°C Frysetunnellen er konstrueret til følgende emner: NB 900 - Euro & (DC) paller 1200x800x150 Transporthøjde: Min. 110mm over niveau Belastning: Max 7 x 750 kg Overfladebehandling: Galvaniseret Eksempel på frysetunneller

Læs mere »

Ramper

Rampen er konstrueret til, at blive integreret i et transportsystem som transporterer paller fra en lokation, til en anden. Rampen er fremstillet af en kraftig sammensvejst ramme. Kæderne er af typen 10B-2 Ligelasket Rampen er monteret med en 0.55 kW motor, som sikrer en høj trækkraft. 

Læs mere »

Hørup Maskiner er vores søster-selskab, som vi arbejder tæt sammen med. Vi står for produktionen og Hørup Maskiner står for monteringen af elementerne.

Hvis du klikker på knappen kan du få mere information om Hørup Maskiner

Linbækvej 9, 6400 Sønderborg -  Tlf.:  ​70 70 71 82  -  Mail: info@hnhhorup.dk